Broccoli și fasole verde
Rețeta Broccoli și fasole verde pot fi făcute în aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. Această garnitură are 128 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare și piper, ulei de măsline, fasole verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Broccoli și fasole verde, Fasole Verde, Broccoli Și Dovlecei, și Fasole Verde, Broccoli Și Bulgur.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți la fierbere 6 litri de apă sărată. Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață.
Puneți broccoli în oală și gătiți timp de două minute. Vrei doar să fierbi broccoli în acest moment, deoarece îl vei căli mai târziu. Folosind un filtru de păianjen, scoateți broccoli din oală și șocați-l într-un castron cu apă cu gheață. Când broccoli este complet rece, puneți-l într-o strecurătoare și lăsați să se scurgă. Reîmprospătați vasul cu apă cu gheață. Aduceți apa înapoi la fierbere.
Adăugați fasole verde și gătiți timp de 4 minute. La fel ca broccoli, vrei doar să fierbi fasolea verde.
Scoateți fasolea verde din oală cu filtru de păianjen și adăugați în apă cu gheață. Când fasolea verde este complet rece, adăugați-le în șuviță și lăsați să se scurgă.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline. Când aproape fumezi, adaugă usturoiul și sotează aproximativ 45 de secunde. Când usturoiul începe să se rumenească, îndepărtați imediat și aruncați. Gătirea excesivă a usturoiului va conferi vasului un gust foarte amar.
Adăugați fulgii de ardei roșu, broccoli și fasolea verde în tigaie și gătiți timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.