Broccoli Prajit Bagna Cauda
Prăjită Bagna cauda Broccoli ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 370 calorii, 11g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 91 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de hamsie, sare și piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Broccoli Prajit Bagna Cauda, Broccoli Cu Bagna Cauda, și Broccoli Bagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aranjați floretele de broccoli pe o foaie de prăjituri Silpat sau tapetată cu pergament. Se condimentează cu sare și piper și se strecoară cu ulei de măsline. Prăjiți 20-25 de minute și îndepărtați.
Într-o tigaie mică, topiți untul și uleiul de măsline la foc mediu.
Se adaugă usturoiul și hamsia și se sotează aproximativ trei minute.
Adăugați vin și lămâie și lăsați să se reducă un minut sau două. Condimentați cu piper negru, dacă doriți.
Între timp, într-o altă tigaie mică la foc mediu, prăjiți migdalele până se rumenesc ușor, având grijă să nu le ardeți.
Stropiți sosul și presărați migdale și parmezan peste broccoli, apoi serviți. Sau, înmuiați broccoli în sosul de la masă. Bucurați-vă!