Broccoli la grătar al lui Spenser
Broccoli la grătar Spenser durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 42 de calorii, 0 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 37 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet de vin alb, usturoi, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 24%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Broccoli la grătar, Broccoli și conopidă la grătar și Broccoli și conopidă la grătar.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert la foc mediu-mare.
Adăugați broccoli și fierbeți până devine verde aprins, apoi scoateți într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a șoca și pentru a opri gătitul.
Scurgeți broccoli și uscați bine cu prosoape de hârtie.
Puneți broccoli într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Se amestecă uleiul de măsline, fulgii de ardei roșu, Neely's Dry Rub, oțetul de vin alb, sarea, piperul și usturoiul într-un castron mic.
Turnați peste broccoli și sigilați punga.
Lasam la marinat 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți broccoli din pungă, lăsând să picure excesul de marinată. Puneți pe grătar și gătiți până se rumenesc ușor și se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Transferați broccoli de pe grătar pe un platou de servire și serviți.