Brioșe de porumb cu slănină și Scallion
Bacon și Scallion briose de porumb ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 346 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, praf de copt, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Briose de porumb cu Bacon și Scallion prăjite la grătar, Brunch de duminică: brioșe de porumb cu Scallion și brânză, și Bacon Porumb Briose pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. aliniați o tigaie standard de brioșă de 12 căni cu garnituri de hârtie.
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți slănina, la foc mediu, până se rumenesc și se rumenesc.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie; se scurge și se răcește.
Într-un castron mare, amestecați împreună Zara, sosul fierbinte și ouăle.
Combinați făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt, sarea și piperul într-un robot de bucătărie. Aruncați cuburile de unt rece. Folosind viraje pornit / oprit, amestecați până când untul este tăiat fin și amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Se toarnă ingredientele uscate peste amestecul de zară. Împrăștiați slănina și ceapa verde peste aluat. Folosind o spatulă subțire și flexibilă, pliați aluatul împreună, răzuind lichidele de jos de fiecare dată și întorcând vasul în timp ce pliați. Nu supra-ori; unele patch-uri uscate sunt bine. Folosind o ceașcă rotunjită de 1/3 de aluat pentru fiecare brioșă, umpleți garniturile de hârtie.
Coaceți până se umflă și se rumenesc la margini, iar un tester introdus în centru iese curat, 18 până la 20 de minute.
Lăsați brioșele să stea 5 până la 10 minute. Răsuciți fiecare brioșă în loc pentru a slăbi marginile din tigaie. Ridicați brioșele pe un suport și răciți-le.