Brioșe De Ciocolată Umedă
Brioșele cu ciocolată umedă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 270 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 986 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de lapte, chipsuri de ciocolată, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 33%. Încercați Brioșe De In Cu Ciocolată Umedă, Brioșe Cu Banane Cu Ciocolată Fără Gluten, și Briose Bran Umed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți 12 căni de brioșă sau aliniați cu garnituri de brioșă de hârtie.
Combinați făina, zahărul, 3/4 cană chipsuri de ciocolată, pudră de cacao și bicarbonat de sodiu într-un castron mare.
Bateti ou, iaurt, lapte și ulei vegetal într-un alt castron pana se omogenizeaza; se toarnă în amestec de ciocolată și se amestecă până când aluat este doar amestecat. Umpleți cupele de brioșă pregătite 3/4 pline și presărați cu 1/4 ceasca de ciocolată rămasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.