Brioșe De Ciocolată Albă-Caise
Brioșele de ciocolată albă-caise ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 170 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de lapte, margarină lipită, ghimbir cristalizat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caise și cremă de ciocolată albă, Ciocolată Albă-Biscotti De Caise, și Biscuiți de caise și ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (făină prin ciocolată) într-un bol mediu; amestecați bine cu un bici. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați laptele, untul și oul; amestecați bine cu un bici.
Se adaugă amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Lingurați aproximativ 1 lingură de aluat în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă acoperite cu spray de gătit. Lingura 2 lingurite păstrează în centrul fiecărei cești de brioșă (nu se întinde peste aluat); top cu restul de aluat.
Se presară uniform cu 1 lingură de zahăr.
Coaceți la 400 timp de 22 de minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Scoateți din tigaie. Se răcește complet pe suportul de sârmă.