Brioșele cu șuncă și elvețieni ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 509 calorii , 22 g de proteine și 34 g de grăsime fiecare. Pentru 1,68 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șuncă, maioneză, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 36% , acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rulouri cu șuncă și elvețiene , șuncă și roți elvețieni și Scones cu șuncă și elvețieni .
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați brânza, șunca, ardeiul verde și ceapa. Se amestecă maioneză, muștar, sare, piper și sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Sos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Întindeți 1/4 cană pe fiecare jumătate de brioșă; se aseaza pe o tava de copt neunsa. Se prăjesc la 5 inchi de la foc timp de 2 minute sau până când se rumenesc ușor și clocotesc.