Brioșe cu șuncă și elvețiene

Brioșe cu șuncă și elvețiene
Brioșele cu șuncă și elvețieni ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 509 calorii , 22 g de proteine și 34 g de grăsime fiecare. Pentru 1,68 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șuncă, maioneză, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 36% , acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rulouri cu șuncă și elvețiene , șuncă și roți elvețieni și Scones cu șuncă și elvețieni .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați brânza, șunca, ardeiul verde și ceapa. Se amestecă maioneză, muștar, sare, piper și sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Întindeți 1/4 cană pe fiecare jumătate de brioșă; se aseaza pe o tava de copt neunsa. Se prăjesc la 5 inchi de la foc timp de 2 minute sau până când se rumenesc ușor și clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista