Supă De Păstârnac Și Parmezan

Supă De Păstârnac Și Parmezan
Supa de păstârnac și parmezan este o fără gluten supă. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 5. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la finecooking.com are 1 fani. Un amestec de sos de soia, sare kosher; mai mult, păstârnac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Păstârnac prăjit și supă de parmezan, Supă De Morcov-Păstârnac Cu Chipsuri De Păstârnac, și Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista