Brioșe cu ciocolată din pânză de păianjen
Brioșele cu ciocolată cu pânză de păianjen ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Această rețetă face 10 porții cu 363 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Această rețetă este plăcută de 1523 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr muscovado, smântână din carton, ciocolată și făină auto-crescătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Tort De Pânză De Păianjen Cu Ciocolată, Cupcakes Cu Pânză De Păianjen, și Cookie De Păianjen Înfricoșător.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 170C/convențional 190C / gaz 5 și tapetați o formă de brioșă cu 10 cutii de brioșă din hârtie. Rupeți ciocolata într-un vas termorezistent, adăugați untul și lichidul. Se topește în cuptorul cu microunde pe mediu timp de 30-45 de secunde (sau se pune vasul peste o tigaie cu apă care fierbe ușor). Se amestecă și se lasă amestecul să se răcească.
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodă și ambele zaharuri într-un castron. Bateți oul într-un alt bol și amestecați crema acrită, apoi turnați acest lucru pe amestecul de făină și adăugați ciocolata răcită. Se amestecă doar pentru a combina dont overmix sau va deveni greu.
Puneți amestecul în cutii până la aproximativ trei sferturi pline.
Coaceți timp de 20 de minute până când a crescut bine. Slăbiți marginile cu un cuțit cu lamă rotundă, lăsați-le să stea în cutii câteva minute, apoi ridicați-le și răciți-le pe un suport de sârmă.
Pentru topping, faceți două pungi de conducte din hârtie rezistentă la grăsime (sau tăiați capetele de pe două pungi de plastic curate). Rupeți ciocolata neagră și albă în boluri separate și topiți-o în cuptorul cu microunde pe mediu timp de 2 minute (sau peste o tigaie ca la Pasul 1). Puneți 2 linguri de ciocolată neagră într-o pungă și aceeași ciocolată albă în cealaltă.
Lucrând cu câte o brioșă, întindeți cu ciocolată neagră din castron, lăsând-o să curgă puțin, apoi pipetați patru cercuri concentrice de ciocolată albă deasupra. Folosind o frigăruie mică, trageți prin cercuri la intervale regulate, de la centru la margine, pentru a crea un efect de pânză de păianjen. Repetați cu încă patru brioșe. Pe restul de cinci, se întinde peste ciocolata albă și se decorează cu întunericul. Cel mai bine mâncat în ziua în care au făcut și mai bine, în timp ce bomboanele sunt moi.