Brioșe cu ciocolată din pânză de păianjen

Brioșe cu ciocolată din pânză de păianjen
Brioșele cu ciocolată cu pânză de păianjen ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Această rețetă face 10 porții cu 363 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Această rețetă este plăcută de 1523 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr muscovado, smântână din carton, ciocolată și făină auto-crescătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Tort De Pânză De Păianjen Cu Ciocolată, Cupcakes Cu Pânză De Păianjen, și Cookie De Păianjen Înfricoșător.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 170C/convențional 190C / gaz 5 și tapetați o formă de brioșă cu 10 cutii de brioșă din hârtie. Rupeți ciocolata într-un vas termorezistent, adăugați untul și lichidul. Se topește în cuptorul cu microunde pe mediu timp de 30-45 de secunde (sau se pune vasul peste o tigaie cu apă care fierbe ușor). Se amestecă și se lasă amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodă și ambele zaharuri într-un castron. Bateți oul într-un alt bol și amestecați crema acrită, apoi turnați acest lucru pe amestecul de făină și adăugați ciocolata răcită. Se amestecă doar pentru a combina dont overmix sau va deveni greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Puneți amestecul în cutii până la aproximativ trei sferturi pline.
4
Coaceți timp de 20 de minute până când a crescut bine. Slăbiți marginile cu un cuțit cu lamă rotundă, lăsați-le să stea în cutii câteva minute, apoi ridicați-le și răciți-le pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Pentru topping, faceți două pungi de conducte din hârtie rezistentă la grăsime (sau tăiați capetele de pe două pungi de plastic curate). Rupeți ciocolata neagră și albă în boluri separate și topiți-o în cuptorul cu microunde pe mediu timp de 2 minute (sau peste o tigaie ca la Pasul 1). Puneți 2 linguri de ciocolată neagră într-o pungă și aceeași ciocolată albă în cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Lucrând cu câte o brioșă, întindeți cu ciocolată neagră din castron, lăsând-o să curgă puțin, apoi pipetați patru cercuri concentrice de ciocolată albă deasupra. Folosind o frigăruie mică, trageți prin cercuri la intervale regulate, de la centru la margine, pentru a crea un efect de pânză de păianjen. Repetați cu încă patru brioșe. Pe restul de cinci, se întinde peste ciocolata albă și se decorează cu întunericul. Cel mai bine mâncat în ziua în care au făcut și mai bine, în timp ce bomboanele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
OcaziiHalloween
Revista