Brioșe Chile cu pui și verde
Brioșele Chile de pui și verde necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 199 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână amestec de copt, unt, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Brioșe de pui și Chile verzi, Brioșe De Porumb Verde Chile, și Prăjituri De Crab Verde Chile Cu Maioneză Verde Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare; adăugați ceapa și sotati 3 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Combinați amestecul de copt și jumătate de brânză într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Se amestecă împreună laptele și oul, amestecând bine; se adaugă la amestecul de brânză, amestecând până se umezește. Se amestecă ceapa, ardeii iute verzi tocați și puiul. Puneți lingura în tigăi de briose ușor unse, umplând două treimi.
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Presărați cu semințe de mac, dacă doriți.
Coaceți la 425 timp de 18 minute sau până devin aurii.
Lăsați să stea 2 până la 3 minute înainte de a scoate din tigăi.
Notă: înlocuiți mini tigăile pentru brioșe cu tigăile obișnuite, dacă doriți.
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până se rumenesc. Faceți 2 1/2 duzină de mini brioșe.