Brie En Croute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Brie En Croute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 437 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roata Brie, ou, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brie en Croute, Brie en Croute, și Brie En Croute La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Dezghețați aluatul foietaj timp de aproximativ 15 până la 20 de minute și desfășurați.
Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu.
Călește nucile în unt până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați scorțișoara și amestecați până când nucile sunt bine acoperite.
Așezați amestecul de nuci deasupra Brie și presărați zahărul brun peste amestec.
Așezați aluatul foietaj pe o suprafață plană.
Așezați brie în centrul patiseriei. Adunați marginile patiseriei, apăsând în jurul brie și adunați în partea de sus. Strângeți ușor aluatul în exces și legați-l împreună cu o bucată de sfoară de bucătărie.
Periați oul bătut deasupra și partea laterală a Brie.
Așezați Brie pe o foaie de prăjituri și coaceți timp de 20 de minute până când patiseria se rumeneste.
Pentru a da un aspect special, tăiați produse de patiserie suplimentare în forme de inimă sau flori și coaceți până devin aurii.