Brie cu chutney de afine

Brie cu chutney de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Brie cu chutney de afine. Această rețetă servește 10 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 339 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză Brie rotundă, apă, afine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Brie cu chutney de afine, Quesadillas de chutney de curcan, Brie și afine, și Sandwich de curcan la grătar și Brie cu chutney de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă afine, zahăr, oțet, apă, ghimbir, scorțișoară și cuișoare într-o cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Gatiti descoperit aproximativ 20 de minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa. Se răcește ușor. (Chutney se va îngroșa așa cum este.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
3
Încălziți cuptorul la 177°.periați ușor placa rezistentă la cuptor cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Așezați brânza necojită pe centrul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Coaceți neacoperit 8 până la 10 minute sau până când brânza este moale și parțial topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Puneți jumătate din chutney peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
8
Serviți cu biscuiți. Puneți chutney-ul rămas pe brânză după cum este necesar sau salvați pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista