Brie cu chutney de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Brie cu chutney de afine. Această rețetă servește 10 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 339 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză Brie rotundă, apă, afine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Brie cu chutney de afine, Quesadillas de chutney de curcan, Brie și afine, și Sandwich de curcan la grătar și Brie cu chutney de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă afine, zahăr, oțet, apă, ghimbir, scorțișoară și cuișoare într-o cratiță de 1 litru.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Gatiti descoperit aproximativ 20 de minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa. Se răcește ușor. (Chutney se va îngroșa așa cum este.)
Încălziți cuptorul la 177°.periați ușor placa rezistentă la cuptor cu ulei vegetal.
Așezați brânza necojită pe centrul farfuriei.
Coaceți neacoperit 8 până la 10 minute sau până când brânza este moale și parțial topită.
Puneți jumătate din chutney peste brânză.
Serviți cu biscuiți. Puneți chutney-ul rămas pe brânză după cum este necesar sau salvați pentru utilizare ulterioară.