Brandy Eggnog Fleac
Reteta Brandied Eggnog fleac este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă face 14 porții cu 460 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de gelatină, extract de vanillan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fleac De Ouă, Fleac De Ouă, și Fleac De Turtă Dulce Cu Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1 cană de ouă într-o cratiță medie; se presară cu gelatină.
Lăsați să stea 1 minut. Gatiti la foc mic, amestecand usor, pana cand gelatina se dizolva complet. Se amestecă restul de ouă, 2 linguri de coniac și vanilie.
Se ia de pe foc. Se răcește până la consistența albușului de ou neînvins (aproximativ 15 minute). Îndoiți 1 cană de topping bătut; se răcește până când amestecul este setat ușor.
Tăiați tortul de lire în cuburi; pus deoparte.
Pentru a stratifica desertul într-un castron fleac, aranjați suficiente felii de căpșuni, tăiați părțile laterale, pentru a ocoli marginea inferioară a unui castron fleac de 4 litri.
Așezați jumătate din cuburile de tort de lire în castron; se presara cu 1 lingura de brandy.
Combinați căpșunile și conservele rămase. Puneți jumătate din amestecul de căpșuni peste tortul de lire; se acoperă cu jumătate din amestecul de ouă. Se acoperă cu tortul de lire rămas și se presară cu restul de 1 lingură de coniac. Lingura rămase amestec de căpșuni peste tort lira; apoi lingura rămase amestec eggnog peste căpșuni.
Întindeți restul de 2 căni biciuite peste fleac. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Variație: pentru a servi acest fleac în pahare de vin, stratificați ingredientele conform instrucțiunilor pentru fleac castron, împărțindu-le uniform pentru a umple paharele. Sau pregătiți-vă într-un castron de fleac conform instrucțiunilor și doar amestecați amestecul în pahare de vin (această metodă nu va fi la fel de îngrijită).
Notă: două pachete de 16 uncii de căpșuni întregi congelate pot fi înlocuite cu 5 căni de căpșuni proaspete. Doar puneți căpșuni întregi în fundul vasului. (Dacă le feliați, ele devin moale.