Boozy Irish Whiskey Cakes
Reteta Boozy Irish Whisky prăjituri este gata în aproximativ 1 oră și 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru 32 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 113 calorii. Această rețetă este plăcută de 46 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Un amestec de unt, whisky irlandez, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Boozy Irish Whiskey Cakes, Pâine cu sifon de whisky irlandez cu unt de whisky irlandez, și Tort de mere irlandez cu sos de caramel de whisky irlandez.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 12 mini canelate tub tort tigai cu spray de gătit.
Într-un castron mic cu microunde, amestecați pudra de cafea și 2 linguri de whisky cu telul până se combină. Cuptor cu microunde la mare aproximativ 10 secunde sau doar până la cald; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, 1/2 cană de unt, ouăle, 2/3 cană de apă și 1/4 cană de whisky cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde.
Adăugați amestecul de cafea. Bateți la viteză medie 2 minute. Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți prăjiturile din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
În cratița mică, amestecați ingredientele sosului. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand zaharul se dizolva si untul se topeste.
Pentru a servi, așezați prăjiturile pe farfurii de desert; stropiți cu sos.