Bomboane De Trestie De Zahăr

Bomboane De Trestie De Zahăr
Candy Cane Cream Puffs ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 270 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 93 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de sare, vanilie, extract de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bomboane De Crăciun Trestie De Zahăr Crema Bufe, Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă, și Bomboane De Trestie Joe Joe Inghetata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru patiserie: centrați două rafturi în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 425 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament. Pregătiți o pungă de patiserie cu un vârf mare, rotund. Dacă nu aveți o pungă de patiserie, folosiți o pungă cu fermoar cu colțul tăiat.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați untul, apa, zahărul și sarea într-o oală și aduceți la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se presară făina și se amestecă rapid cu o lingură de lemn. Amestecând constant, gătiți până când aluatul formează o bilă și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și nu mai există apă adunată în partea de jos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea 2 minute, amestecând de patru sau cinci ori pentru a împiedica aluatul să se lipească de fundul tigaiei fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați aluatul într-un castron mare. Folosind un mixer electric, bateți ouăle pe rând. După ce se adaugă toate ouăle, continuați să bateți până când aluatul are o consistență uniformă; ar trebui să fie lipicios și să formeze vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Puneți aluatul într-o pungă de patiserie sau într-o pungă mare cu fermoar, cu un colț mare tăiat. Puneți aluatul pe foaia de copt pregătită în movile rotunde de 3 inci, în picioare de aproximativ 2 inci înălțime. Asigurați-vă că lăsați 2 inci de spațiu între produse de patiserie. Ar trebui să aveți suficient aluat pentru 6 până la 8 pufuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Glisați foaia de copt în cuptor și coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți focul la 375 km f și coaceți până când produsele de patiserie se umflă și se rumenesc, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet pe foaia de copt. Odată complet răcit, tăiați pufurile în jumătate de lungime folosind un cuțit de pâine zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Cuțit De PâineCuțit De Pâine
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Pentru crema de patiserie: într-o oală cu fund greu de 3 litri, bateți laptele și gălbenușurile împreună. Pune deoparte. Într-un castron mic, cernem împreună făina, amidonul de porumb, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Gatiti amestecul de lapte si oua la foc mediu, amestecand continuu, doar pana se formeaza bule in jurul marginilor si suprafata incepe sa se abureasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Presărați amestecul de făină, amestecând rapid pentru a rupe orice bulgări. Aduceți crema de patiserie doar la fierbere, amestecând constant și răzuind fundul pentru a vă asigura că nu arde. Reduceți căldura la minim. Gatiti pana cand crema se ingroasa si acopera puternic spatele unei linguri, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Se ia de pe foc.
13
Se amestecă untul, vanilia și extractul de mentă, amestecând până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
14
Lăsați crema de patiserie să se răcească complet înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1
Scoateți jumătatea superioară a produselor de patiserie și lingurați crema de patiserie în porțiunea inferioară a foietajului, umplând-o cât puteți, fără a se vărsa peste părți. De asemenea, puteți folosi o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea foarte mare pentru a introduce crema în patiserie într-un turn înalt, în spirală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2
Presărați partea superioară și părțile laterale ale cremei de patiserie cu bucăți de trestie de bomboane. Înlocuiți partea superioară a pufului de cremă și praf partea superioară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3
Se servește imediat sau se păstrează la frigider, acoperit, până la 3 ore.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista