Bomboane De Trestie De Zahăr
Candy Cane Cream Puffs ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 270 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 93 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de sare, vanilie, extract de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bomboane De Crăciun Trestie De Zahăr Crema Bufe, Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă, și Bomboane De Trestie Joe Joe Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru patiserie: centrați două rafturi în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 425 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament. Pregătiți o pungă de patiserie cu un vârf mare, rotund. Dacă nu aveți o pungă de patiserie, folosiți o pungă cu fermoar cu colțul tăiat.
Combinați untul, apa, zahărul și sarea într-o oală și aduceți la fierbere la foc mediu.
Se presară făina și se amestecă rapid cu o lingură de lemn. Amestecând constant, gătiți până când aluatul formează o bilă și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și nu mai există apă adunată în partea de jos, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 2 minute, amestecând de patru sau cinci ori pentru a împiedica aluatul să se lipească de fundul tigaiei fierbinți.
Transferați aluatul într-un castron mare. Folosind un mixer electric, bateți ouăle pe rând. După ce se adaugă toate ouăle, continuați să bateți până când aluatul are o consistență uniformă; ar trebui să fie lipicios și să formeze vârfuri moi.
Puneți aluatul într-o pungă de patiserie sau într-o pungă mare cu fermoar, cu un colț mare tăiat. Puneți aluatul pe foaia de copt pregătită în movile rotunde de 3 inci, în picioare de aproximativ 2 inci înălțime. Asigurați-vă că lăsați 2 inci de spațiu între produse de patiserie. Ar trebui să aveți suficient aluat pentru 6 până la 8 pufuri.
Glisați foaia de copt în cuptor și coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți focul la 375 km f și coaceți până când produsele de patiserie se umflă și se rumenesc, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet pe foaia de copt. Odată complet răcit, tăiați pufurile în jumătate de lungime folosind un cuțit de pâine zimțat.
Pentru crema de patiserie: într-o oală cu fund greu de 3 litri, bateți laptele și gălbenușurile împreună. Pune deoparte. Într-un castron mic, cernem împreună făina, amidonul de porumb, zahărul și sarea.
Gatiti amestecul de lapte si oua la foc mediu, amestecand continuu, doar pana se formeaza bule in jurul marginilor si suprafata incepe sa se abureasca.
Presărați amestecul de făină, amestecând rapid pentru a rupe orice bulgări. Aduceți crema de patiserie doar la fierbere, amestecând constant și răzuind fundul pentru a vă asigura că nu arde. Reduceți căldura la minim. Gatiti pana cand crema se ingroasa si acopera puternic spatele unei linguri, aproximativ 2 minute.
Se amestecă untul, vanilia și extractul de mentă, amestecând până se încorporează complet.
Lăsați crema de patiserie să se răcească complet înainte de a continua.
Scoateți jumătatea superioară a produselor de patiserie și lingurați crema de patiserie în porțiunea inferioară a foietajului, umplând-o cât puteți, fără a se vărsa peste părți. De asemenea, puteți folosi o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea foarte mare pentru a introduce crema în patiserie într-un turn înalt, în spirală.
Presărați partea superioară și părțile laterale ale cremei de patiserie cu bucăți de trestie de bomboane. Înlocuiți partea superioară a pufului de cremă și praf partea superioară cu zahăr pudră.
Se servește imediat sau se păstrează la frigider, acoperit, până la 3 ore.