Bomboane De Porumb Fraieri

Bomboane De Porumb Fraieri
Bomboane de porumb fraieri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 285 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este perfect pentru Halloween. Mergeți la magazin și ridicați inele de păianjen din Plastic, Plastic, extract de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fraieri Sângeroase, Distracție Cookie Fraieri, și Bomboane De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipamente speciale: Lollipop guler matrite; silicon copt mat
2
Dacă aveți forme de guler de acadea, așezați-le pe o tigaie de foaie căptușită cu silicon, potriviți-le cu bețișoare și așezați 1 bucată de porumb bomboane în fiecare guler. Sau, pur și simplu așezați bețele în rânduri pe un covor silpat, lăsând 3 centimetri de spațiu între ele și așezați o bucată de porumb bomboane deasupra bățului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De PorumbBomboane De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Combinați zahărul, siropul de porumb și apa într-o cratiță mică curată și uscată (de preferință 1 cu o gură de turnare) prevăzută cu un termometru pentru bomboane și aduceți la fierbere la foc mare. Fără agitare, gătiți până când amestecul atinge 305 grade F sau stadiul "crack hard" pe termometrul candy. (În timp ce siropul se gătește, spălați ocazional părțile laterale ale tigaiei cu o perie curată înmuiată în apă, pentru a preveni cristalizarea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Când amestecul este gata, scoateți vasul de pe foc și înmuiați-l într-o baie de gheață timp de 15 secunde pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați extractul și colorantul alimentar și amestecați foarte ușor cu o frigăruie de lemn, astfel încât culoarea să fie distribuită uniform. (Pentru a evita bulele de aer în acadele finite, amestecați ușor amestecul în ambele direcții, dar aveți grijă să nu amestecați prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
AcadeleAcadele
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Turnați sau lingurați cu grijă siropul în matrițe sau chiar peste bețișoare și bataturi de bomboane, dacă nu folosiți gulere, pentru a face un disc de un sfert. Se răcește până la greu, cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
7
Ridicați fraierii de pe covor și scoateți-i din matrițe. Alunecați pungile de plastic peste acadele și strângeți punga închisă cu un inel de deget de păianjen din plastic. A se păstra într-un recipient etanș până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AcadeleAcadele
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista