Bombe de cartofi
Dacă aveți aproximativ 27 de minute de petrecut în bucătărie, Potato Bombs ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 74 de cenți per porție. O porție conține 228 de calorii, 9 g de proteine și 4 g de grăsimi. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați ardei prăjiți, morcovi, cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Bombele cu cartofi încărcate, bombele cu cartofi cu brânză și bombele cu cartofi cu brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Cu o furculiță, înțepați găuri în fiecare cartof.
Așezați cartofii într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți la foc mare timp de 15 minute până se înmoaie. Folosiți mănuși de cuptor pentru a scoate cartofii gătiți din cuptorul cu microunde și lăsați deoparte timp de 2 minute sau până când se răcesc suficient pentru a fi manipulați.
Folosind o felie de cuțit pe lungime pe vârful fiecărui cartof. În același timp, împingeți fiecare capăt al cartofului spre interior, făcând partea superioară să se deschidă și cartoful să se pufească. Repetați cu restul de cartofi.
Acoperiți fiecare cartof cu Cheddar, ardei roșu, morcovi, bacon și arpagic.