Bombay Creveți Curry cu orez de nucă de cocos

Bombay Creveți Curry cu orez de nucă de cocos
Bombay Creveți Curry cu orez de nucă de cocos ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $3.29 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 351 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă, coriandru, semințe de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul alb instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orez Bombay cu creveți, Creveți Curry de nucă de cocos cu orez de nucă de cocos, și Curry de creveți și nucă de cocos cu tăiței de orez.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați 2 lingurițe de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Presărați creveții cu 1/8 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
4
Adăugați creveți în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Reduceți căldura la mediu; adăugați restul de 3 lingurițe de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Adăugați ceapa; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Adăugați 1/2 linguriță sare, pudră de curry și următoarele 3 ingrediente (prin ardei roșu); gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Ardei RoșuArdei Roșu
SareSare
9
Adăugați apă fierbinte și mazăre și morcovi; aduceți la fierbere. Acoperiți și reduceți focul la mediu-mic; se fierbe 4 minute. Puneți creveții în tigaie; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și MorcoviMazăre și Morcovi
CrevețiCreveți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
În timp ce curry gătește, aduceți laptele la fiert într-o cratiță. Se amestecă restul de 1/8 linguriță de sare și orez. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
LapteLapte
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit.
12
Așezați aproximativ 1/3 cană de orez pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 cană de amestec de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
OrezOrez
13
Presărați fiecare porție cu 3/4 linguriță de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
14
Alegere durabilă: cumpărați creveți capturați sau crescuți în sălbăticie din SUA sau Canada pentru cea mai bună opțiune durabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista