Bol de orez Sushi cu sos de vită, ou și ardei iute
Bolul de orez Sushi cu sos de vită, ou și ardei iute durează aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 792 calorii, 39G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 4,48 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă de la BBC Good Food are 72 de fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sos de soia, sos picant de ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 88%. Rețete similare sunt Castron De Orez Cu Sushi De Creveți, Bol De Orez Brun Cu Sos De Soia Tofu Marinat Și Un Ou Prăjit, și Bol De Sushi Cu Somon Afumat, Avocado Și Orez Brun.
Instrucțiuni
Fierbeți orezul sushi într-o tigaie mare cu multă apă, ar trebui să dureze aproximativ 8-10 minute până când este doar gătit și încă mai are o mușcătură.
Se scurge, se pune înapoi în tigaie, se acoperă cu un capac și se lasă deoparte.
Se amestecă friptura cu usturoiul, sosul de soia, zahărul și o măcinare de piper negru. Veți avea nevoie de 2 tigăi sau 1 tigaie și un wok: împărțiți uleiul între cele 2 tigăi și încălziți până la fumat. Prăjiți ouăle după bunul plac, apoi lăsați-le deoparte. În cealaltă tigaie, rumeniți carnea de vită timp de 1-2 minute, apoi îndepărtați și păstrați la cald. Puneți legumele în tigaie, prăjiți timp de 1 min, apoi împingeți într-o parte, adăugați orezul și gătiți încă 1 min pentru a se încălzi.
Împărțiți orezul, legumele și carnea de vită între 2 boluri. Glisați ouăle deasupra și stropiți cu sosul de ardei iute. Fiecare persoană poate apoi să arunce totul împreună, astfel încât gălbenușul de ou se amestecă cu orezul fierbinte și sosul.