Bocadillos De Ciuperci
Bocadillos cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 191 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet, sare și piper, brânză jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bocadillos De Ton, Ciuperci Vepudu-ciuperci prăjite / ciuperci ușoare s, și Tostada de ciuperci și fasole albă + idei de gustări pentru schimbarea ciupercilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, topiți 2 linguri de unt.
Adăugați ciuperci, ceapă și nucșoară. Se amestecă des până când ciupercile se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Între timp, într-un castron, bateți ouăle pentru a se amesteca cu firimituri, coriandru și toate, cu excepția a 1/2 cană de brânză.
Tăiați gros amestecul de ciuperci și amestecați în amestecul de ouă.
Se toarnă într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt.
Coaceți într-un cuptor 325 până când centrul se simte ferm când este apăsat ușor, aproximativ 30 de minute (aproximativ 20 de minute într-un cuptor cu convecție).
Presărați uniform cu brânza rămasă și coaceți până când începe să se topească, încă 3 până la 4 minute (1 până la 2 minute într-un cuptor cu convecție).
Scoateți din cuptor și lăsați să stea în tigaie până se încălzește, cel puțin 15 minute sau până se răcește.
Tăiați în bucăți de 1 inch și aranjați pe un platou.