Bobotie (Fleică Sud-Africană)
Bobotie (fleică din Africa de Sud) este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de sare, ovăz de modă veche, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Budinca Din Africa De Sud, Sambal Sud-African, și Supă De Butternut Din Africa De Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas mare de copt.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in unt topit pana se rumeneste, 5 pana la 7 minute.
Combinați 2 ouă, 1 cană lapte, ovăz, stafide, migdale, oțet, pudră de curry, zahăr, sare, turmeric și piper negru într-un castron mare.
Adăugați ceapa și carnea de vită măcinată; se amestecă bine.
Întindeți carnea de vită uniform în vasul de copt pregătit; deasupra cu frunze de dafin.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și scurgeți excesul de grăsime din carnea de vită.
Bateți 1 ou și 1/4 cană de lapte împreună într-un bol; se toarnă peste amestecul de vită.
Continuați să coaceți în cuptor până când partea de sus începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute mai mult.
Scoateți și aruncați frunzele de dafin pentru a servi.