Bloody Mary Salmon

Bloody Mary Salmon
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete în cutia de rețete, somonul Bloody Mary ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 322 calorii, 45g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $5.04 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână file de somon, sare și piper, amestec picant bloody mary și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 99%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cel Mai Bun Bloody Mary (+Construiește-Ți Propriul Bar Bloody Mary), Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul Bloody Mary Bar, și Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul Bloody Mary Bar.

Instrucțiuni

1
Așezați fileurile de somon într-un vas mediu de copt și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Se toarnă amestecul picant bloody mary peste fileuri. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bloody MaryBloody Mary
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Se fierbe aproximativ 7 minute, până când peștele este ușor fulgi cu o furculiță și suprafața este ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o frumoasă culoare granat cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condiment de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat cuplată cu arome de fructe roșii și albastre concentrate, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateMediu
Gata În47 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista