Bloody Mary
Bloody Mary ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 4 și costă $ 8.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 497 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați roșii de struguri, roșii, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul bar Bloody Mary, Bloody Maria - Spaniolă Bloody Mary, și Brewed Mary: Bere Bloody Mary.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Scoateți tulpinile din roșii.
Puneți roșiile, sosul fierbinte, sosul Worcestershire, sucul de lămâie și sarea într-un blender, acoperiți și amestecați la viteză mare timp de 1 1/2 minute.
Umpleți o tavă cu cuburi de gheață cu aproximativ 2 căni de suc și congelați peste noapte.
Se toarnă sucul rămas într-un recipient acoperit și se rezervă, pe tejghea, peste noapte.
Chiar înainte de servire, puneți 3 cuburi congelate în fiecare dintre cele 4 pahare Collins și adăugați 1 1/2 uncii de vodcă la fiecare pahar. Se amestecă sucul rezervat, se toarnă 4 uncii în fiecare pahar și se servește imediat.
Tăiați fiecare dintre roșii în 8 bucăți și puneți-le într-un borcan mare de sticlă.
Adăugați vodca, amestecați pentru a combina și acoperiți. Puneți într-un loc răcoros și întunecat timp de cel puțin 5 zile și până la 7 zile, amestecând în fiecare zi. După 7 zile, strecurați printr-o strecurătoare cu plasă fină și aruncați solidele.
Pentru a păstra, turnați vodka de roșii înapoi în sticla originală și păstrați-o într-un loc răcoros și întunecat.