Biscuiți și înghețată

Biscuiți și înghețată
Cookie-uri și popsicles crema este un vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 205 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 87 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, smântână grea, oreos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cookie - uri și cremă Popsicles (sănătos), Biscuiți Cu Lapte De Nucă De Cocos Cu Cafea Și Înghețată, și Fructe de pădure și înghețată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați totul într-un blender timp de câteva secunde până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă în pregătiți forme de gheață și înghețați. Pentru a îndepărta gheața din matrițe, treceți matrițele sub apă caldă pentru a slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista