Biscuiți De Grâu Cu Zahăr Brun
Zahăr brun Scones grâu ar putea fi doar Scoțian rețetă pe care o căutați. Pentru $1.3 pe portie, veți obține o masă de dimineață care servește 8. O porție conține 692 calorii, 8g de proteine, și 46G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, coacăze, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zahăr Brun-Biscuiți Pecan, Biscuiți De Mere Glazurați Cu Zahăr Brun, și Zahăr Brun Scorțișoară Stafide Scones.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau folosind un mixer manual), amestecați făina, sarea, zahărul și praful de copt la viteză mică. Cu mixerul în funcțiune, adăugați untul și amestecați până la grosier și nisipos.
Adăugați laptele și amestecați până aproape combinate, apoi adăugați coacăzele și amestecați doar pentru a le distribui uniform prin aluat. Nu amestecați prea mult; este posibil să mai existe făină care să nu fie amestecată. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați aluatul de 10 ori. Cu un sucitor ușor aromat, întindeți aluatul gros de 1 inch. Cu un tăietor de biscuiți sau biscuiți sau o cutie goală curată, tăiați cercuri cu diametrul de aproximativ 2 1/2 inci.
Transferați pe o foaie de copt unsă cu o spatulă. Frământați resturile împreună doar până când sunt combinate, apoi rulați din nou și continuați să tăiați cercurile până când se consumă tot aluatul.
Ungeți vârfurile biscuiților cu smântână și presărați cu zahăr brun.
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.