Biscuiți de curmale și arțar
Data-și-arțar Scones ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 175 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă dimineață, și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, curmale, zahăr brun ferm și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Maple Data Scones, Data Scones, și Scones de dovleac de arțar cu glazură de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron; tăiați margarina cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați date; aruncați bine.
Combinați laptele și siropul.
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 4 sau 5 ori. Bateți aluatul într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Tăiați aluatul în 12 pene, tăind, dar nu prin aluat.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până devin aurii.