Biscuiți Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții Herbed. Această rețetă servește 12. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 119 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, lapte de unt fără grăsimi, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Cu Ierburi, Biscuiți Cu Ierburi, și Biscuiți Cu Fulgi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 7 ingrediente într-un bol mediu; tăiați margarina cu un blender de patiserie până când amestecul este sfărâmicios.
Adăugați zară, amestecând cu o furculiță doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Presărați 1 lingură de făină pe suprafața de lucru. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă; frământați ușor de 4 sau 5 ori.
Rulați aluatul la o grosime de 1/2 inci; tăiați în runde cu un tăietor de biscuiți de 2 inci.
Așezați biscuiții pe o foaie de copt ung.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până la aur.
Notă: grăsimea ajută la fragezire, oferă volum și adaugă aromă produselor coapte. Pentru multe dintre pâinea și deserturile noastre, vă recomandăm să folosiți o cantitate mică de margarină sau unt. Margarinele cu conținut redus de grăsimi și lichide sunt alegeri sănătoase pentru a mânca și a le folosi în unele rețete. Dar primul ingredient din aceste produse este adesea apa, care poate provoca umezeală în pâinea și deserturile coapte.