Biscuiți cu ciocolată cu bere și covrig
O porție conține 62 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 18 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână ciocolată de copt semidulce, unt, răsuciri mini-covrig și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Cu Ciocolată Covrig, Cookie-Uri Cu Ciocolată Covrig, și Ciocolata Chip-Covrig Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. În bolul mare, se amestecă amestecul de biscuiți, 1/2 cană de unt, oul și 2 linguri de bere până se formează aluat moale. Se amestecă covrigi zdrobiți.
Pe foile de fursecuri unsuroase, aruncați aluatul cu linguri rotunjite la o distanță de 2 inci.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când este setat. Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet înainte de îngheț.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți frisca și 2 linguri de unt până la fierbere la foc mediu.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolată; se amestecă cu biciul până se topește și se omogenizează. Se amestecă 2 linguri de bere.
Se toarnă în castron; acoperiți și refrigerați aproximativ 1 până la 2 ore sau până la răspândirea consistenței.
Întindeți aproximativ 2 lingurițe de glazură pe fiecare prăjitură; acoperiți fiecare cu 1 răsucire de covrig, apăsând ușor. Depozitați ușor acoperit.