Biscuiți Cu Ciocolată Cu Alune
Biscuiți cu ciocolată cu alune necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 421 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, praf de copt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Biscuiți Cu Ciocolată Cu Alune, Chocolate Chip-Alune Scones, și Biscuiți Cu Cip De Alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți ușor un cerc cu diametrul de 9 inci în centrul unei foi de copt.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Tăiați untul în cuburi de 1/2 inch și distribuiți uniform peste amestecul de făină. Cu un blender de patiserie sau două cuțite, tăiați untul în amestecul de făină. Se amestecă Zara, oul și extractul; se adaugă la amestecul de făină și se amestecă pentru a se combina. Se amestecă chipsurile de ciocolată și alunele. Aluatul va fi lipicios.
Întindeți aluatul într-un cerc cu diametrul de 8 inci pe foaia de copt.
Tăiați cu un cuțit zimțat în 8 pene.
Coaceți timp de 17 până la 19 minute, sau până când blatul se rumeneste ușor. Se răcește pe foaia de copt timp de 5 minute.
Transferați scones pe grătar pentru a se răci și tăiați-le în pene.
Se servește cald sau se răcește complet și se păstrează într-un recipient etanș.