Biscuiți Cu Busuioc Parmezan

Biscuiți Cu Busuioc Parmezan
Biscuiții cu busuioc parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 128 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, piperul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biscuiți Parmezan-Busuioc, Biscuiți Cu Parmezan Cu Busuioc Violet, și Biscuiți Crocanți Cu Parmezan.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, brânza, busuiocul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și piperul. Se amestecă Zara și uleiul până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de trei ori.
3
Rulați aluatul la 1/2-in. grosime; se taie cu 2-1/2-in. tăietor de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
RolaRola
4
Loc 1 în. separat pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se coace la 400 la 16-18 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista