Biscuiți cremă cu slănină și ceapă prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați biscuiții cu cremă cu slănină și ceapă prăjită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frișcă, slănină, praf de copt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Cremă De Slănină Cheddar, Biscuiți cu Bacon cu unt de mere prăjit, și Bacon și ou cu ceapă și ardei prăjiți la tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se amestecă ceapa, ierburile și uleiul în castron.
Se întinde pe o foaie mare de copt cu margini; se presară sare și piper. Prăjiți până devin aurii, amestecând de două ori, aproximativ 30 de minute. Mișto. Mențineți temperatura cuptorului.
Gatiti slanina in tigaie medie pana cand este crocanta si rumenita. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Amestecați făina, praful de copt, zahărul și sarea într-un castron mare.
Se amestecă în slănină și jumătate din amestecul de ceapă prăjită.
Se amestecă în smântână, aruncând doar până când ingredientele uscate sunt umezite uniform; nu amestecați prea mult. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru înmuiată. Frământați 5 ture pentru a combina bine. Formați în buștean lung de 18 inci.
Tăiați transversal în optsprezece runde groase de 1 inch. Aranjați rundele pe foaia de copt, distanțându-vă uniform.
Periați fiecare cu glazură; acoperiți fiecare cu o parte din amestecul de ceapă rămas, apăsând pentru a adera.
Coaceți biscuiții până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.