Carne De Vită

Carne De Vită
Corned Beef ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 419 calorii, 47G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 856 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 243 de ore și 20 de minute. Un amestec de apă, morcov, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Carne De Vită, Carne De Vită, și Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați apa într-un vas mare de 6 până la 8 litri împreună cu sare, zahăr, salpetru, băț de scorțișoară, semințe de muștar, boabe de piper, cuișoare, ienibahar, fructe de ienupăr, frunze de dafin și ghimbir. Gatiti la foc mare pana cand sarea si zaharul s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
IenibaharIenibahar
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc și se adaugă gheața. Se amestecă până când gheața s-a topit. Dacă este necesar, puneți saramura în frigider până când atinge o temperatură de 45 de grade F. Odată ce s-a răcit, așezați pieptul într-o pungă cu fermoar de 2 galoane și adăugați saramura. Sigilați și așezați plat în interiorul unui recipient, acoperiți și puneți-l la frigider timp de 10 zile. Verificați zilnic pentru a vă asigura că carnea de vită este complet scufundată și amestecați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De VităCarne De Vită
GheațăGheață
4
După 10 zile, scoateți din saramură și clătiți bine sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
ApăApă
5
Așezați pieptul într-o oală suficient de mare pentru a ține carnea, adăugați ceapa, morcovul și țelina și acoperiți cu apă cu 1 inch. Se pune la foc mare și se fierbe. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți ușor timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Scoateți din oală și feliați subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În243 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista