Biscotti de lămâie, ulei de măsline și migdale
Rețeta de lămâie, ulei de măsline și Biscotti de migdale ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 48. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 80 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 160 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca desert. Un amestec de zahăr, coajă de lămâie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lemon Almond Biscotti, Biscotti Cu Lămâie-Migdale Cu Ciocolată Albă, și Biscotti de migdale și lămâie înmuiați în ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți migdalele pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor timp de 15 minute, sau până când sunt bine rumenite și parfumate.
Lăsați nucile să se răcească (lăsați cuptorul pornit). Când migdalele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, puneți-le într-un robot de bucătărie și pulsați de 5 sau 6 ori, până când sunt măcinate.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați ouăle, coaja de lămâie, zahărul, uleiul de măsline și vanilia.
Se amestecă la viteză medie timp de 1 minut.
Într-un castron mediu, amestecați migdalele măcinate, făina, praful de copt și sarea. Cu mixerul care funcționează la viteză mică, adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de ouă, oprindu-vă de două sau trei ori pentru a răzui vasul.
Se amestecă până când aluatul abia începe să se unească. Nu amestecați prea mult.
Scoateți aluatul pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și formați–l în 2 bușteni egali. Aluatul trebuie să fie lipicios—poate fi necesar să vă udați ușor mâinile cu apă pentru a lucra cu el. Fiecare buștean ar trebui să fie la fel de lat ca două articulații pe degetul mijlociu și de aproximativ cm înălțime.
Coaceți timp de 14 minute. Rotiți foaia de copt și coaceți încă 14 minute.
Lăsați buștenii să se răcească pe foaia de copt timp de 12 până la 15 minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 250 F.
Transferați buștenii pe o tăietură. Folosind un cuțit zimțat, feliați buștenii în biscotti cu grosimea de cca.
Puneți biscotti pe foaia de copt căptușită cu pergament, distanțându-le la o distanță de aproximativ un centimetru.
Coaceți timp de 7 minute. Rotiți foaia de copt și coaceți încă 7 minute sau până când biscotti sunt ușor crocanți pe părțile expuse.
Transferați-le într-un suport de sârmă și lăsați-leei se răcesc complet.Sfaturi: dacă lămâile Meyer nu sunt disponibile, puteți înlocui 2 lămâi obișnuite sau chiar coaja rasă de 1 lămâie și 1 portocală.Cu cât aroma uleiului de măsline este mai puternică, cu atât va străluci mai mult în această rețetă.