Bile spaniole de smochine și migdale

Bile spaniole de smochine și migdale
Bilele spaniole de smochine și migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 330 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, coniac, caise și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Bile Spaniole De Naut, Bile de smochine și curmale, și Mini bile de brânză de smochine și nuci.

Instrucțiuni

1
Bateți migdalele într-un robot de bucătărie până când majoritatea sunt tocate mărunt, apoi răsturnați într-un castron mare. Tăiați aproximativ smochinele, apoi bateți până la o pastă lipicioasă netedă. Răzuiți migdalele apoi, folosind mâinile, amestecați bine împreună cu fructele uscate, rachiul, mierea și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
(23)(23)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Împărțiți amestecul în 6 și rotiți-l în bile. Răsturnați semințele de susan pe o tavă, apoi rotiți bilele în ele până când sunt acoperite. Acoperiți tava ușor cu un prosop curat, apoi lăsați bilele de smochine să se usuce timp de o săptămână înainte de ambalare. Se va păstra într-un loc răcoros timp de 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista