Bile De Spanac Parmezan
Bile de spanac parmezan necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 256 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 231 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă verde, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Bile De Cartofi Parmezan, Parmezan Broccoli Bile, și Bile De Spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați spanacul tocat congelat, pesmetul condimentat în stil Italian, parmezanul, untul, ceapa verde, ouăle, sarea și piperul. Formați amestecul în bile de 1 inch.
Aranjați bilele într-un singur strat pe o foaie mare de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 10 până la 15 minute, până se rumenesc ușor.