Bile De Spanac Parmezan

Bile De Spanac Parmezan
Bile de spanac parmezan necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 256 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 231 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă verde, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Bile De Cartofi Parmezan, Parmezan Broccoli Bile, și Bile De Spanac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați spanacul tocat congelat, pesmetul condimentat în stil Italian, parmezanul, untul, ceapa verde, ouăle, sarea și piperul. Formați amestecul în bile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
SpanacSpanac
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aranjați bilele într-un singur strat pe o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit 10 până la 15 minute, până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista