Bile De Mozzarella Prăjite

Bile De Mozzarella Prăjite
Fried Mozzarella bile ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 104 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 36. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți bocconcini marinați, ulei vegetal, sos de roșii picant îmbuteliat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Bile De Mozzarella Prăjite, Bile De Mozzarella De Rozmarin Prăjite, și Bile De Brânză Mozzarella Prăjită.

Instrucțiuni

1
Încălziți aproximativ 11/2 inci ulei până la 360 de litri F într-o cratiță grea de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, acoperiți dublu bocconcini scufundând în ouă, apoi în pesmet și repetând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini
OuăOuă
3
Transferați pe o foaie de hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
4
Lucrând în loturi de 10, coborâți bilele în ulei cu o lingură cu fante și prăjiți, rotind ocazional, până se rumenesc, aproximativ 30 de secunde pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
5
Se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și se condimentează cu sare. (Ulei de retur la 360 cm. f între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista