Sangria

Sangria
Nevoie de o băutură fără gluten și fără lactate? Sangria ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 1,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 128 calorii. Un amestec de suc de portocale, vin, lichior și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sangria pui cu Eppa SupraFruta Sangria, Sangria Pepene Verde-Sangria Albă, și Sangria De Vară Și Sangria Clasică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția ghimbirului și a feliilor de portocale într-un ulcior de 3 litri. Se dă la frigider până se răcește. Chiar înainte de servire, amestecați ginger ale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
2
Se ornează cu felii de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista