Speedy Spuds
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Speedy Spuds. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 273 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână șuncă, ceapă verde, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spuduri de șuncă și spanac, Super Spuds, și Spuduri De Două Ori Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați cartofii cu peria de legume. Împingeți fiecare cartof de mai multe ori cu furculița (acest lucru permite aburului să scape și facilitează împărțirea cartofului mai târziu). Puneți cartofii la aproximativ 1 inch distanță într-un cerc pe farfurie. Cuptorul cu microunde la mare timp de 8 până la 10 minute sau până când cartofii sunt fragede. Folosiți suporturile pentru oală pentru a scoate placa din cuptorul cu microunde.
Cojiți stratul exterior de piele din ceapa verde. Se taie ceapa pe placa de tăiere, folosind cuțitul (aveți nevoie de aproximativ 1/2 cană).
Pulverizați tigaia cu spray-ul de gătit.
Puneți ceapa verde și șunca (sau bucățile de slănină sau pepperoni) în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare aproximativ 3 minute, amestecand tot timpul cu lingura de lemn, pana cand sunca este fierbinte. Scoateți tigaia de pe arzătorul fierbinte.
Tăiați cartofii copți pe lungime în jumătate, folosind cuțitul. (Dacă cartofii sunt prea fierbinți, țineți-i cu un suport pentru oală). Puf în interiorul cartofului cu furculiță. Puneți 1 lingură de smântână pe fiecare jumătate de cartof, folosind spatula de cauciuc pentru a o scoate din lingura de măsurare.
Întindeți puțin smântână cu spatula de cauciuc. Acoperiți fiecare cartof pe jumătate uniform cu un amestec de șuncă și brânză.