Bile De Marshmallow Cu Alune De Ciocolată

Bile De Marshmallow Cu Alune De Ciocolată
Bilele de Marshmallow cu alune de ciocolată necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 14 și costă 26 de cenți pe porție. Această garnitură are 124 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați marshmallows, cereale de ciocolată, bețișoare rotunde de lemn și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bile De Marshmallow Cu Alune De Ciocolată, Ciocolată Marshmallow Alune Răspândit Brownie, și Cupcakes cu banane cu alune de ciocolată cu glazură de Marshmallow pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În bolul cu microunde mediu, răspândirea alunelor cu microunde și chipsurile de ciocolată la 30 de secunde; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați cerealele într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
3
Introduceți scobitoarea în marshmallow; dip în amestec de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4
Rulați în cereale pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați pe farfurie mare; scoateți scobitoarea. Repetați cu marshmallows rămase. Dacă doriți, introduceți bețe rotunde de lemn în fiecare pentru POP-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6
Dați la frigider 30 de minute sau până când ciocolata este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germană în meniu? Încercați să împerecheați cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista