Bile De Brânză Cremă De Șuncă

Bile De Brânză Cremă De Șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bilele de brânză cremă de șuncă. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 20. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți și legume, cremă de brânză, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Totul bile de brânză cremă pentru # SundaySupper, Bile de Gorgonzolan și cremă de brânză, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, șunca, ceapa și sosul Worcestershire. Formați în 3/4-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Rulează în alune. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3
Serviți cu biscuiți și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pentru LegarePentru Legare
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista