Biban de mare și castraveți în sos de șampanie

Biban de mare și castraveți în sos de șampanie
Bibanul de mare și castraveții în sos de șampanie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Anul Nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin spumant, castraveți, file de biban de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Castraveți cu sos de iaurt-mărar, și Burgeri de miel cu sos Feta și castraveți.

Instrucțiuni

1
Așezați șampania într-o tigaie mare și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați sarea, scallions și bibanul de mare și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SeabassSeabass
SareSare
3
Adăugați castraveții și gătiți cu 3 până la 5 minute mai mult sau până când peștele doar fulgi atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
PeștePește
4
Scoateți peștele și legumele din tigaie și păstrați-le la cald. Creșteți căldura la mare și fierbeți lichidul în tigaie, neacoperit, până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 5 minute. Se amestecă în crema ușoară. Puneți puțin sos pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Aranjați legumele și peștele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UșoarăCremă Ușoară
LegumeLegume
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista