Bezea De Ciocolată-Pecan
Ciocolata-Pecan bezea este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 2 porții. Acest fel de mâncare are 708 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, albușuri de ou, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Bezea Cu Pecan De Ciocolată, Tort De Sărbătoare Cu Ciocolată Cu Bezea Pecan, și Meringuri de cireșe-pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 22
Bateți primele 3 ingrediente la viteză mare cu un mixer electric până se spumează. Adăugați treptat zahăr și sare, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor în bucăți de ciocolată și nuci pecan.
Aruncați amestecul de bezea cu linguri la 1 inch distanță pe 2 foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți la 225 timp de 1 oră, așezând 1 tigaie pe suportul cuptorului din mijloc și altele pe suportul cuptorului inferior. Comutați tigăile și coaceți 45 de minute sau până când bezelele sunt uscate, dar nu se rumenesc. Se răcește complet pe foi de copt pe un suport de sârmă (aproximativ 30 de minute). A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.