Berry Rubarbă Mână Tarte
Berry rubarbă tarte de mână ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 221 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână culoarea alimentelor cu gel violet, unt, cruste de plăcintă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 10%. Rețete similare includ Berry Rubarbă Mână Tarte, Plăcinte De Mână Cu Rubarbă De Zmeură, și Plăcinte De Mână Cu Căpșuni-Rubarbă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. foaie de cookie-uri cu hârtie pergament de gătit.
În cratița de 1 litru, puneți untul, rubarba, fructele de pădure și zahărul. Se fierbe la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când rubarba se înmoaie. Cu măturică, se amestecă rapid în amidon de porumb. Gatiti pana cand amestecul este ingrosat.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Pe placa de tăiere mare, derulați crustele de plăcintă. Folosind tăietorul de pizza, tăiați fiecare crustă de plăcintă în 1 pătrat mare.
Tăiați fiecare pătrat mare în 4 pătrate mai mici.
Lingură 1/4 cană amestec de boabe-rubarbă pe centrul a 4 pătrate de crustă. Așezați ușor al doilea pătrat de crustă deasupra fiecăruia. Cu furculita, apăsați marginile pentru a sigila și forma tartă.
Așezați tarte pe foaia de prăjituri.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile se rumenesc.
În 1 pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, puneți 1/4 cană glazură; așezați 1/4 cană glazură rămasă într-o altă pungă.
Adăugați culoarea alimentelor cu gel roz într-o pungă; adăugați culoarea alimentelor cu gel violet în altă pungă.
Pungi cu microunde la înălțime aproximativ 10 secunde sau până când glazura este topită. Frământați fiecare pungă pentru a răspândi culoarea pe tot parcursul glazurii.
Tăiați colțul mic de Jos din fiecare pungă; stropiți glazura peste tarte calde de mână.