Bere Marinat Cerb / Elan / Elan Friptură

Bere Marinat Cerb / Elan / Elan Friptură
Bere marinat cerb / elan / elan friptură ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 754 calorii, 71G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.28 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, fripturi de vânat, sos de soia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Friptură de flanc marinată cu bere, Friptură de flanc marinată cu bere cu Aji și Guacamole, și Bere Din Asia Marinat Flanc Friptură.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună bere, sos de soia, muștar, sos Worcestershire, piper, sare și sos fierbinte într-un bol și turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați fripturi de vânat, înveliți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VânatFriptură De Vânat
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți fripturile din marinadă și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
5
Gătiti fripturile pe grătarul preîncălzit până când încep să se întărească și sunt fierbinți și ușor roz în centru, aproximativ 7 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 140 de grade F (60 de grade C). Lăsați fripturile să se odihnească timp de 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca podgoriile de proveniență Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista