Becel Int. Ca. Ro

Becel Int. Ca. Ro
Becel cartofi franțuzești brânzos de la Becel pot fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți margarină cu gust de unt, cartofi de aur yukon, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi cu brânză cu șuncă, Cartofi cu brânză și șuncă, și Cartofi Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 190 grade C (375 grade F). In cratita de 3 litri, topiti Becel cu gust de unt margarina la foc mediu-mare si gatiti ceapa, amestecand ocazional, 5 minute sau pana cand incepeti sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, 1 minut. Treceți treptat în lapte și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați bulion și reveniți la fierbere 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Adăugați ierburi și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Se ia de pe foc și se amestecă 125 g (4 oz.) brânză; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
În 13x9-inch caserola de mică adâncime fel de mâncare, ușor pulverizat cu spray se lipeasca, aranja de cartofi în model suprapuse. Se amestecă amestecul de brânză și se toarnă jumătate peste cartofi. Repetați cu cartofii rămași și amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Coaceți descoperit 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Combinați brânza rămasă și pesmetul și presărați peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Coaceți încă 10 minute sau până când cartofii sunt fragede și partea de sus este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista