Bea cartea: Blue Hawaii Jelly Shots

Bea cartea: Blue Hawaii Jelly Shots
Bea cartea: Blue Hawaii Jelly Shots ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 53 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 398 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de gelatină knox, zahăr granulat, sirop de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Bea cartea: fotografii de jeleu de modă veche, Bea cartea: Pimm ' s No. 1 Cup Jelly Shots, și Bea cartea: Arnie Palmer Jelly Shots.

Instrucțiuni

1
Pentru albastru
1
Combinați sucul de ananas și vodca într-o cratiță mică și presărați gelatina. Lăsați gelatina să se înmoaie timp de un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
GelatinăGelatină
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește la foc mic, amestecând continuu, până când gelatina se dizolvă complet, aproximativ 5 minute. (Aveți grijă să folosiți căldură foarte scăzută, pentru a evita supraîncălzirea alcoolului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
GelatinăGelatină
3
Se ia de pe foc și se amestecă în cura și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuracaoCuracao
ROMROM
4
Transferați amestecul în tigaie sau forme și dați-l la frigider timp de cel puțin o oră sau până când este complet setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
5
Combinați sucul de ananas și 1/4 cană de sirop de lămâie într-o cratiță mică și presărați gelatina. Lăsați gelatina să se înmoaie timp de un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
GelatinăGelatină
LămâieLămâie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se încălzește la foc foarte mic, amestecând continuu, până se dizolvă gelatina, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
8
Eliminați setul albastru
9
Strat de frigider, și polonic amestecul de gelatină galben peste partea de sus. Se dă la frigider până se fixează complet, câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Pentru a servi, tăiați în formele dorite sau desfaceți fotografiile.
1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie. Încurcă pene de lămâie. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se strecoară imediat. Lăsați siropul să se răcească la temperatura camerei.Scurtătură: un amestec de 50-50 de concentrat de limonadă congelat și apă poate fi înlocuit cu sirop de lămâie. Asigurați-vă că strecurați pentru a îndepărta orice pulpă de lămâie!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De LimonadăConcentrat De Limonadă
LămâieLămâie
SiropSirop
ApăApă
3
Pentru galben
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista