Bea cartea: Blue Hawaii Jelly Shots
Bea cartea: Blue Hawaii Jelly Shots ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 53 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 398 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de gelatină knox, zahăr granulat, sirop de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Bea cartea: fotografii de jeleu de modă veche, Bea cartea: Pimm ' s No. 1 Cup Jelly Shots, și Bea cartea: Arnie Palmer Jelly Shots.
Instrucțiuni
Combinați sucul de ananas și vodca într-o cratiță mică și presărați gelatina. Lăsați gelatina să se înmoaie timp de un minut sau două.
Se încălzește la foc mic, amestecând continuu, până când gelatina se dizolvă complet, aproximativ 5 minute. (Aveți grijă să folosiți căldură foarte scăzută, pentru a evita supraîncălzirea alcoolului.)
Se ia de pe foc și se amestecă în cura și romul.
Transferați amestecul în tigaie sau forme și dați-l la frigider timp de cel puțin o oră sau până când este complet setat.
Combinați sucul de ananas și 1/4 cană de sirop de lămâie într-o cratiță mică și presărați gelatina. Lăsați gelatina să se înmoaie timp de un minut sau două.
Se încălzește la foc foarte mic, amestecând continuu, până se dizolvă gelatina, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Strat de frigider, și polonic amestecul de gelatină galben peste partea de sus. Se dă la frigider până se fixează complet, câteva ore sau peste noapte.
Pentru a servi, tăiați în formele dorite sau desfaceți fotografiile.
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie. Încurcă pene de lămâie. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se strecoară imediat. Lăsați siropul să se răcească la temperatura camerei.Scurtătură: un amestec de 50-50 de concentrat de limonadă congelat și apă poate fi înlocuit cu sirop de lămâie. Asigurați-vă că strecurați pentru a îndepărta orice pulpă de lămâie!