BBQ tras Bruschetta de porc
BBQ tras Bruschetta de porc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 465 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați carnea de porc trasă, pâinea, usturoiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz lent BBQ tras carne de porc, Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, și Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la înălțime.
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați 2 linguri de ulei de măsline și unt pentru a se topi.
Se adaugă ceapa și se sotează, amestecând constant, până când ceapa este de culoare maro intens, aproximativ 20 de minute.
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați 2 linguri de ulei de măsline și unt pentru a se topi.
Se adaugă ceapa și se sotează, amestecând constant, până când ceapa este de culoare maro intens, aproximativ 20 de minute.
Ungeți feliile de pâine cu ulei de măsline. Frecați cățelul de usturoi pe pâine și condimentați cu sare și piper.
Așezați pe grătar într-un singur strat și gătiți până devin aurii și crocante, apoi repetați pe cealaltă parte.
Scoateți din grătar și lăsați să se răcească ușor.
Ungeți feliile de pâine cu ulei de măsline. Frecați cățelul de usturoi pe pâine și condimentați cu sare și piper.
Așezați pe grătar într-un singur strat și gătiți până devin aurii și crocante, apoi repetați pe cealaltă parte.
Scoateți din grătar și lăsați să se răcească ușor.
Topiți fiecare bucată de pâine prăjită cu o lingură de carne de porc. Sus cu o lingură de ceapă.
Așezați o păpușă de sos de grătar deasupra bruschettei și garnisiți cu arpagic.
Preîncălziți grătarul la înălțime.
Topiți fiecare bucată de pâine prăjită cu o lingură de carne de porc. Sus cu o lingură de ceapă.
Așezați o păpușă de sos de grătar deasupra bruschettei și garnisiți cu arpagic.