BBQ Oală autocolante
Reteta BBQ Oală autocolante ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 40 minute. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 110 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 25. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa verde, uleiul de canolan, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Pot Autocolante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mediu, adăugați carnea de porc măcinată, ceapa verde, usturoiul, sosul BBQ, condimentele BBQ, muștarul, Worcestershire, sosul fierbinte, sarea și piperul.
Se amestecă împreună cu o lingură de lemn până se încorporează
Așezați 3 ambalaje wonton la un moment dat pe suprafața de lucru. Acoperiți-le pe celelalte cu un prosop de hârtie umed pentru a nu le usca. Scufundați degetul într-un mic ramekin de apă și periați ușor marginile ambalajului cu apă. Aruncați o linguriță de umplutură în centrul wontonului, adăugați o picătură de sos BBQ, aproximativ o linguriță, deasupra umpluturii. Aduceți 2 puncte opuse împreună și sigilați, apoi aduceți următoarele 2 puncte împreună și îndoiți partea de sus, făcând o pungă mică. Pe măsură ce mergeți, așezați găluștele umplute pe o tavă de foi și acoperiți cu un alt prosop de hârtie umed. Repetați până când se utilizează toată umplutura.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați suficient ulei de canola pentru a acoperi fundul tigaiei. Odată fierbinte, adăugați găluștele în tigaie. Asigurați-vă că nu se ating sau se aglomerează împreună.
Lasă găluștele să gătească, timp de 2 minute.
Adăugați 1/3 cană din bulionul de pui și acoperiți. Reduceți căldura la minim și lăsați găluștele să termine gătitul aburind, încă 2 până la 3 minute. După ce ați terminat, scoateți ușor găluștele din tigaie.
Repetați cu găluștele rămase.
Transferați pe un platou de servire și serviți.
Se amestecă toate ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș.