BBQ Carne de vită pe secară

BBQ Carne de vită pe secară
BBQ Carne de vită pe secară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 39 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica deli deluxe proces de brânză Cheddar ascuțite, unt, oscar mayer deli lent prăjită friptură de vită, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați slow-aragaz arțar Chipotle bbq Carne de vită, Pâine De Secară Daneză, și Terci Danez De Pâine De Secară (Unixtlebr Unixtd) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți feliile de pâine cu sos de grătar; umpleți cu toate ingredientele rămase, cu excepția untului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
2
Răspândiți în afara sandwich-ului cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Gatiti in tigaie la foc mediu 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista