Sandvișuri cu degete de somon afumat cu față deschisă cu brânză cremă de hrean Herbată

Sandvișuri cu degete de somon afumat cu față deschisă cu brânză cremă de hrean Herbată
Dacă $ 2.03 pe portie falls în bugetul dvs., fata deschisa afumat sandwich-uri deget somon cu crema de hrean Herbed brânză ar putea fi un extraordinar pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, pâinea pumpernickel, arpagicul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich-Uri Deschise Cu Avocado, Ou Și Somon Afumat, Somon afumat și brânză cremă Sandwich deschis pentru unul, și Sandwich-uri cu roșii prăjite și brânză de capră cu chipsuri de parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: echipament Special: un tăietor rotund de 2 inci
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
3
Într-un castron mediu, combinați crema de brânză, arpagicul tocat, hreanul, piperul, sarea, caperele și coaja de lămâie până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
HreanHrean
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Aranjați 4 felii de pâine pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
5
Întindeți 2 linguri din amestecul de brânză cremă peste fiecare felie de pâine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
6
Așezați creșterea de apă într-un strat uniform deasupra. Sus cu somon afumat. Folosind un tăietor rotund de 2 inci, tăiați 3 sau 4 cercuri din fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
7
Așezați deasupra o păpușă din amestecul de brânză cremă și garnisiți cu 2 bucăți de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8
Aranjați sandvișurile pe un platou și serviți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista